Agent Dash

Agent Dash voor Android

Stijlvolle actiegame met hoge verslavingsfactor

Agent Dash is een gratis variant op Temple Run. In het spel ren je als geheim agent langs jungles, ondergrondse laboratoria en andere veel geziene locaties in het 'werkgebied'. Agent Dash is een freemium game, wat betekent dat je gratis speelt...Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Kleurrijke game
  • Afwisselend decor
  • Verslavende speelstijl

TEGEN

  • Af en toe chaotisch

Uitmuntend
8

Agent Dash is een gratis variant op Temple Run. In het spel ren je als geheim agent langs jungles, ondergrondse laboratoria en andere veel geziene locaties in het 'werkgebied'. Agent Dash is een freemium game, wat betekent dat je gratis speelt maar gemakkelijker voortgang boekt door het aankopen van bonussen.

Wat meteen opvalt aan Agent Dash zijn de graphics. Deze zijn stukken scherper dan die van Temple Run of Temple Run Brave. Zo ren je in de jungle langs prachtige watervallen en ziet de hoofdpersoon er dynamisch uit. Ook de stijl van Agent Dash is goed uitgewerkt: alles ademt de sfeer van een cartooneske James Bond-aflevering. Onze protagonist moet om een niet nader genoemde reden rennen, springen en schieten om veilig door de levels te komen. Tijdens het spel pak je diamanten voor de aankoop van bonussen.

Agent Dash speelt lekker en nodigt uit om door te gaan. Zo variëren de levels enorm en heb je echt het gevoel voortgang te boeken. Dat is in Temple Run, dat zich beperkt tot de jungle, niet altijd het geval. Verder zijn er talloze bonussen waardoor je sneller diamanten verkrijgt, kleine stukjes vliegt met een jetpack (een propeller) op je rug. De kleurrijke schermen zijn af en toe wel een beetje vol, waardoor je soms niet ziet dat nieuwe hindernissen verschijnen. De bonte levels zijn dus gevaarlijk, maar dat maakt het extra leuk.

Een stijlvolle presentatie, prachtige geluidseffecten, muziek en een verslavende speelstijl maken van Agent Dash een vermakelijk tussendoortje.

Meeste downloads Arcade games voor android

Agent Dash

Download

Agent Dash 5.1.2_818

Beoordelingen about Agent Dash

Promotie×